Iedere zondagmorgen is er kindernevendienst. Normaal is er een indeling naar de groepen van de basisschool: er zijn dan 3 groepen met leerlingen uit groep 1/2, 3-5 en 6-8. Iedere groep heeft een aantal vaste leiders. Er is een tijd voor een bijbelverhaal, er wordt gezongen en geknutseld. We maken gebruik van de methode Vertel Het Maar.

De kinderen gaan na het kindermoment en het aansteken van de kaars vanuit de kerkdienst naar de groepen en komen bij de collecte weer terug in de kerkzaal.

In verband met de aanpassingen vanwege corona gaat het nu wat anders, omdat de groepen samengevoegd worden i.v.m. het kleinere aantal aanwezige kinderen. De kindernevendienst gaat door wanneer er 2 of meer kinderen aanwezig zijn. De ouders worden hier dan over geïnformeerd. De leiding gaat uit van het aantal aanmeldingen dat op vrijdagavond via het online registratieformulier is aangemeld. 

De kindernevendienst is gezellig en leuk! Er worden vaak bijzondere dingen gedaan. Zo hebben we met alle kinderen samen kerstkaarten gemaakt voor de 80+ leden van de kerk, hebben we ieder jaar een pannenkoekenfeest in het park en vieren we Kerst met elkaar. In verband met corona verzinnen we nu voor deze momenten andere creatieve manieren om toch met de kinderen bij elkaar te kunnen komen.

Je bent welkom om mee te doen!