Veilig voor Lesbos

Saturday    |    15:30 - 17:30 (18/05/2019) , Duration: 02:00 Place: Jeruzalemkerk
Categories:

Weten jullie nog hoe leuk het vorig jaar was? De veiling! Wat werd er veel geboden en wat een leuke activiteiten zijn er in 2018 gedaan dankzij de veiling!!!
Dit jaar doen we het nog een keer dunnetjes over! De veiling (zonder rommelmarkt) zal plaatsvinden op zaterdag 18 mei 2019!

inloop: vanaf 15.30 uur met drinken en taart veiling: 16.00 – 17.15 uur eten: 17.15 – ...o.a. lekkere hamburgers!!!
Voor de kinderen zullen er spelletjes te doen zijn bijvoorbeeld sjoelen of een grabbelton.

We hebben natuurlijk weer spullen nodig die geveild kunnen worden. Kijk de kast er op na! Foto's van spullen kunnen met een korte beschrijving (verwachte opbrengst, maten van het artikel, beschrijving van wat het is) opgestuurd worden naar Anja Hogendoorn. Maar ook activiteiten, workshops e.d. kunnen weer ingebracht worden. Wil je meedoen maar heb je geen inspiratie dan kan je altijd ideeën bij ons opdoen. Autowassen, klusjes doen, lege flessen inzamelen, sponsorloop organiseren...

Dit jaar proberen we of ook de CG Singelkerk mee wil doen. Een mooie kans om ook onze CG-broeders en zusters te leren kennen.

De opbrengst dit jaar gaat naar de vluchtelingen op Lesbos. Contact met vrijwilligers die daar werkzaam zijn loopt via Wilma van Klaveren en Leo van de Ruit. Ook Koos van Beusekom en Anja Timmerman zijn al persoonlijk betrokken geweest met het werk op Lesbos. Ook deze actie zal een praktisch doel hebben maar dat wordt later afgestemd.